About

VintyV, 37 lentes jong en happy engaged :p

Hi allemaal,

Mijn naam is Varisha, inderdaad de “V” achter Vinty. In het dagelijks leven ben ik de eigenaar van Vinty-4-Brands, leverancier van modieuze en kwalitatieve bedrijfskleding en ben ik de eigenaar van Fashblast, het shoppingplatform voor de echte fashionista.

Naast Vinty-4-Brands en Fashblast, geef ik ook workshops en cursussen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. De workshops zijn terug te vinden op deze pagina. De cursussen kun je terugvinden op de website van Vinty-4-Brands.

Als VintyV, houd ik mijn volgers graag op de hoogte van de vele ups en downs in mijn leven. Daarnaast laat ik ook met regelmaat reviews achter van allerlei producten op het gebied van beauty, lifestyle en voeding, en deel ik graag tips en tricks op het gebied van fashion.

Zoals je al leest, stilzitten kan ik niet. Hoofdpijn voor mij en de mensen in mijn directe omgeving, maar een absoluut feest voor jou als lezer. Want met regelmaat zal er een leuke blog worden geplaatst met interessante weetjes maar vooral ook mijn gedachten en avonturen!

Bedankt voor je bezoek aan VintyV en wil je steeds automatisch op de hoogte gehouden worden van de nieuwste blogs / vlogs en leuke acties? Vergeet je dan zeker niet aan te melden voor de nieuwsbrief. Veel lees plezier en tot snel!

Liefs,
VintyV

 

Be sassy but classy, Be VintyV

Meld u aan voor onze gratis nieuwsbrief

Ontvang als eerste de nieuwste updates en win-acties op gebied van fashion, beauty & lifestyle!

Wij respecteren uw privacy.